AKTUELLA OBJEKT TILL FÖRSÄLJNING

Nära hem till försäljning

Nära hem arbetar hela tiden för att skapa hem för just ditt liv. Här presenterar vi de objekt som är till försäljning just nu. Du hittar också kommande projekt där det finns möjlighet att anmäla sitt intresse.

Tom i Fjärås

Tom har ett unikt läge med närhet till både skog, sjö och hav, samtidigt som serviceorten Fjärås är beläget endast några minuter bort. Här erbjuder vi fristående villatomter och ett Nära hem.

Tom i Fjärås

Fyrstrandsbyn etapp 4

Fyrstrandsbyn ligger mitt i det vackra halländska kulturlandskapet. Området omges av badplatser och stora naturskyddade strövområden. Den fjärde etappen består av 46 tomter som bebyggs med villor och parhus.

Fyrstrandsbyn etapp 4

Stadsradhus i kv. Tärnan

I kvarteret Tärnan i centrala Varberg byggs just nu sju stadsradhus. Samtliga med balkong mot innergården och egen takterrass. I kvarteret finns en rad smarta lösningar för att det ska bli enkelt för dig att leva hållbart.

Stadsradhus i kv. Tärnan

Skårs

Tänk dig en liten by. Mitt i skogen men ända nära allt. Snart är den verklighet. Utanför Fjärås, Gällinge bygger Nära hem Skårs. 30 tomter fördelat på 6 tun.

Skårs

Stenen i Tvååker

Stenen ligger öster om E6:an, i utkanten av Tvååker i Varberg, omfamnad av ängar, hagar och gärdesgårdar. Totalt omfattar området 107 bostäder i form av bostadsrätter, parhus och villor.

Stenen i Tvååker