Byggservice

RENOVERA, BYGGA OM ELLER BYGGA TILL

Vi genomför byggservice med varsam hand

Funderar du på att renovera, bygga om eller bygga till? Nära hem har gedigen erfarenhet av byggservice – genomförda med både kunskap och ansvar för historien, regler och krav. Vi har genomfört omfattande byggservice i Varberg, Halmstad, Falkenberg och Kungsbacka med omnejd, med olika typer av utmaningar och lösningar.

Byggservice i stort och smått
Vi på Nära hem hjälper dig att bygga om såväl i stort som i smått. Vi finns där för dig oavsett om du vill bygga till ditt hus, uppföra ett mindre hus på tomten eller bygga en altan, pergola, ett staket eller plank för att komplettera din utemiljö. Vi utför även reparationer och hjälper dig byta fönster på äldre hus. Våra snickare har lång erfarenhet av att arbeta med både gamla och nya hus och har den där extra känslan för detaljer och kvalitet som gör skillnaden vid ett byggservice-projekt.

Vi tar totalansvar
Nära hems byggservice tar ett totalansvar och samordnar med andra leverantörer, som exempelvis elektriker, VVS, plåtslagare, kakelsättare och målare. Vi sätter en tidplan som beskriver när de olika stegen genomförs och när projektet beräknas bli klart. Vid tillbyggnader eller större förändringar kan vi också hjälpa dig att hitta en arkitekt som passar för projektet. Vi har koll på reglerna och sköter allt gällande rotavdrag.

Vi brukar säga att en viktig framgångsfaktor för oss är ”att säga som det är” och i det ligger ett stort ansvar. Det är ju vi som ska kunna leda dig till smarta och trygga beslut. Det är vår kunskap som ska göra skillnad. Det är vad vi på Nära hem står för.

För mer information, kontakta Christian Sjögren, christian@narahem.se

Gör ditt husliv enklare

Nära hem husservice

Ett hus kräver regelbundet underhåll för att det ska bevaras i samma fina skick år efter år. Nära hem husservice finns för att du som bor i ett hus byggt av Nära hem eller Etikhus, skall få ett ännu enklare husliv.

Ett friskt hus
Ett hus där underhållet sköts regelbundet, där fel upptäcks och åtgärdas i tid, håller längre och minskar oförutsedda kostnader.
Ofta har vi varken tid eller kunskap att sätta oss in i alla detaljer som rör husets funktioner. Vår vardag ska räcka till mycket samtidigt som ”att göra-listan” växer.
Vi hjälper dig att underhålla ditt hem, så du kan lägga din tid på annat.

Så hjälper vi dig
Vi rekommenderar att första besöket sker redan efter ett år, detta för att underhålla ditt hus på bästa sätt.

Du får gärna vara hemma vid besöket för att lära dig mer om ditt hus.

Vid varje besök får du en servicestämpel, som ett intyg på att ditt hus är noga undersökt. Boken blir en värdehandling att visa upp vid en eventuell försäljning. 

Har du frågor eller vill boka service av ditt hus, kontakta Christian Sjögren, christian@narahem.se