Fjärås

Välkommen till naturnära Tom!
Här erbjuder vi fristående villatomter löpande. Tomter som kan bebyggas med ett Nära hem. Tomterna har ett unikt läge med närhet till både

skog, sjö och hav, samtidigt som serviceorten Fjärås är beläget endast några minuter bort. Även tågförbindelser och E6 ligger på behändigt avstånd, och Kungsbacka nås på 15 minuter med bil.

Välkommen till naturnära Tom!
Här erbjuder vi fristående villatomter löpande. Tomter som kan bebyggas med ett Nära hem. Tomterna har ett unikt läge med närhet till både skog, sjö och hav, samtidigt som serviceorten Fjärås är beläget endast några minuter bort. Även tågförbindelser och E6 ligger på behändigt avstånd, och Kungsbacka nås på 15 minuter med bil.

Färdigt för inflytt men med möjlighet att modifiera.

NÄRA HEM

Färdigt. Flexibelt. Nära hem.

Ett Nära hem byggs och ritas ofta utifrån varje unik husdröm. Vi har också genom åren utgått från ett antal hus-standarder/modeller vilka kan anpassas efter just dina behov och ditt liv. Ibland kan det vara smart att börja resan mot ditt nya hem och ha något att utgå ifrån. För oss handlar det alltid om att komma nära ditt hem.

TomtTomtareaTomtprisStatus
Tomt 11 406 kvm1 500 000 krObokad
Tomt 21 464 kvm1 500 000 krObokad

Fakta

Eventuella kostnadstillägg och justeringar stäms alltid av med kund. Förutom att betala huset enligt prislista tillkommer avtal och avgifter vid olika tidpunkter under byggprocessen.

Vatten, avlopp och fiber – Anslutningsavgifter om ca 250.000 kr. Kostnaderna avser medlemskap i samfällighetsförening. Nära hem sköter anmälan och inkoppling.

El – Anslutningsavgift för elektricitet och fiber är ca 40.000 kronor. Nära hem tar hand om anmälan och inkoppling.

Bygglovsavgift – Kostnad för bygglov, startavgift med mera uppgår totalt till ca 60.000 kronor. Nära hem ordnar med ansökan och anmälningarna till Kungsbacka kommun.

Deponi och byggström – Denna kostnad ingår i huspriset.

Lagfart – Kostnaden för lagfart är 1,5 procent av tomtpriset.

Entreprenadavtal – Ett entreprenadavtal tecknas enligt branschöverenskommelsen ABS 18. I entreprenaden ingår färdigställandeskydd och ansvarsförsäkring. Ingen av parterna har rätt att överlåta avtalet till annan part.

Kostnad för pantbrev och kostnader för lån under byggtiden ingår ej.

Kontrollansvarig utses och bekostas av beställare.

Fastighetsbyrån Kungsbacka

Tomterna i Tom kommer att förmedlas genom Fastighetsbyrån Kungsbacka. Som oberoende mäklare ser de efter dina intressen som köpare. De kan även hjälpa till med försäljning av din nuvarande bostad. För mer information, kontakta mäklare Mattias Hallengärd, mattias.hallengard@fastighetsbyran.se eller 0701-68 00 43, fastighetsbyran.se/kungsbacka. Besöksadress: Vallgatan 4, Kungsbacka.